www.boswachtersblog.nl/ Utrecht

Zaag je eigen kerstboom in de Vuursche

29 november 2018 Boswachter Claudia in Utrecht

Wat is er fijner dan de heerlijke dennengeur van een zelf gezaagde kerstboom in huis deze kerst? Op zaterdag 8 december heten onze boswachters je van harte welkom in boswachterij de Vuursche om je eigen kerstboom uit te zoeken en om te zagen.

Hoe werkt het?

De verkoop is zaterdag 8 december van 10.00 – 15.00 uur in boswachterij de Vuursche van Staatsbosbeheer, aan de Hilversumsestraatweg 18A in Baarn. Aanmelden is niet nodig (Voor de bomen geldt op=op). De boswachters wijzen je ter plaatse de weg naar een stuk bos waar maar liefst 1000 kerstbomen staan. Kies de boom die je het mooiste vindt en zaag hem om. Wil je liever een boom met kluit? Dan mag je hem natuurlijk ook uitgraven. Zorg er wel voor dat je een boom uitzoekt die je met je eigen auto kunt vervoeren! Reken de boom daarna ALLEEN CONTANT af bij een van de boswachters. Je betaalt €1.- per decimeter. Na al dat harde werken kun je ook nog genieten van een gratis kop warme chocolademelk.

Neem als het even kan je eigen gereedschap mee

De boswachter zorgt voor zaagjes en scheppen. Maar omdat het erg druk kan worden, raden we je aan je eigen zaag of schep mee te nemen, als je die hebt. Trek ook handschoenen aan om je handen te beschermen en draag stevige schoenen. De paden kunnen drassig zijn!
Let op: zagen geschiedt geheel op eigen risico. Kinderen mogen alléén onder begeleiding van een volwassene zagen.

Kerstbomenverkoop in Vuursche
Kerstbomenverkoop in Vuursche

Maak er een compleet uitje van in de Vuursche

Heb je na het kopen van je kerstboom zin in nog meer avontuur? Ontdek dan de rest van de Vuursche. In dit afwisselende natuurgebied van 1200 hectare vind je onder meer landgoederen, open vlaktes en dichte bossen. Er lopen verschillende fiets- en wandelroutes doorheen. Kijk voor meer informatie op staatsbosbeheer.nl/natuurgebieden/utrechtse-heuvelrug

reageren

geef een reactie

 • hookstefan
  20 augustus 2019 om 06:46

  online assignment help is an organization for understudies in inconceivable use. Generally, the understudies juggle between the school, other curricular activities and various things. Between this, the understudy hardly gets at whatever point for concentrating on his scholastics. The understudies are not prepared to give an anticipated proportion of time to their understudies and assignments.

 • Alice
  4 februari 2019 om 18:51

  I was really impressed after so quickly assignment writing, because usual its takes a lot of time. I am a student, and really appreciate my free time. Thanks to my friend, who advised me so proffesional help!!

 • Erik G Robberts
  30 november 2018 om 11:10

  I love to enjoy my holidays. Thank you for sharing such an outstanding post. I like to read such helpful posts so that I can care myself. You have lots of good blog ideas which are created in a very good way to the readers. I like the content ideas you have prepared. You have chosen good topics which are very good. I know a good topic selection is a difficult task as I am a writer at best essay writing service. I got good tips from your blogs for my career. I hope you will make such amazing posts more and more.

  • James Brown
   1 juni 2019 om 18:30

   What a great event! I would like to participate as well!
   By the way, if any of you is looking for writing help, I can suggest you a good writing service – PrivateWriting.
   The service has dozens of professional writers ready to make your essay perfect and in a short period.

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog