www.boswachtersblog.nl/ Veluwe

Gezocht: vrijwilligers voor nieuw informatiecentrum op ’t Leesten!

4 februari 2020 Boswachter Jael Bergwerff in Veluwe

Je hebt het waarschijnlijk wel gezien, op dit moment wordt er hard gebouwd op ’t Leesten. In het nieuwe bospaviljoen ‘t Leesten komen onder andere horeca en een informatiecentrum. Staatsbosbeheer gaat het informatiecentrum met bijbehorende expositie beheren. Maar… daar hebben we wel hulp bij nodig. Er moet een heel nieuw team van vrijwilligers komen.

Wij zoeken mensen die bezoekers graag wegwijs maken en enthousiast vertellen over de mogelijkheden aan wandelingen en activiteiten in dit gebied.
Die het leuk vinden om vragen te beantwoorden over dieren en planten maar ook over de werkzaamheden van Staatsbosbeheer.
Die blij worden van nieuwsgierige kinderen en ze graag wegwijs maken in de expositie of enthousiasmeren voor een activiteit.
En mensen die het leuk vinden om in een winkel te werken en onder andere bezoekers te helpen bij het vinden van een leuk cadeautje of aandenken.

Een leuke uitdaging

Dus: vind je het leuk en belangrijk om het werk van Staatsbosbeheer uit te dragen en mensen aan een mooie natuurervaring te helpen? En lijkt het je een leuke uitdaging om met elkaar een heel nieuw team op te zetten dat gezellig en geolied samenwerkt? Dan zoeken we jou!

Interesse?

Lijkt het je wat en heb je tijd en zin om minimaal 1 dag in de week beschikbaar te zijn voor baliediensten in het nieuwe informatiecentrum ’t Leesten, bekijk dan gauw voor alle informatie de volledige vacature en neem contact met mij op.

Graag tot gauw!

Informatiecentrum ’t Leesten. Olaf Gipser Architects Veenenbos en Bosch landschapsarchitecten
reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog