www.boswachtersblog.nl/ Zuid-Holland

Beleef de uitdagende riviernatuur!

15 juli 2014 staatsbosbeheerzuidholland in Zuid-Holland

stempel_HarmBlom-150
Door boswachter Harm Blom
In het Groene Hart kun je volop genieten van echte riviernatuur en in dit filmpje neem ik je mee naar de mooiste plekjes. In de Lopikerwaard liggen langs de Lek uitgestrekte uiterwaarden en nabij Gorinchem beheren wij het uiterwaardengebied de Avelingen. Hier kun je nog echte riviernatuur beleven en de natuur verrast je nog elke dag! Van een kolonie purperreigers tot beverburchten en van ondoordringbare wilgenwouden tot levende rivierduinen. Je kan hier heerlijk struinen en genieten van wat de rivier je geeft. En dat is vooral afwisseling en dat zorgt voor prachtige landschappen. Ik geniet er elke keer weer van en heb geprobeerd in dit filmpje jullie een beeld te geven van hoe mooi riviernatuur wel niet is:

[youtube=http://youtu.be/mip7IOKr9lg]

Als u hier geen filmpje ziet, ga dan naar: http://youtu.be/mip7IOKr9lg

reageren

geef een reactie

  • Boukje
    16 juli 2014 om 11:42

    HARM WAT EEN MOOI FILMPJE ZO ZIE JE MAAR HOE MOOI DE NATUUR DICHT BIJ HUIS IS.

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog