www.boswachtersblog.nl/ Zuid-Holland

P!NK op Malieveld!

12 augustus 2019 Boswachter Jenny van Leeuwen in Zuid-Holland

Gisteravond gaf P!NK een legendarisch concert op Malieveld in Den Haag. Voorafgegaan door Nederlands trots, Davina Michelle. Staatsbosbeheer is blij dat zij opnieuw zo'n grote internationale artiest mocht ontvangen op dit buitenpodium. Voor het team boswachters in Den Haag is een dergelijk groot evenement natuurlijk een leuke en spannende opgave. Daar komt – net als bij de andere evenementen op het Malieveld - nog best wat bij kijken!

Na afloop van Veteranendag werd het Malieveld vanaf 3 juli ingezaaid en beregend. In de afgelopen jaren is dit een periode van zomerrust. We zagen het veld langzaam maar zeker weer helemaal grasgroen worden! Het verse gras gaf bijna licht!

Voor vrijwel alle evenementen op het Malieveld wordt in een vroeg stadium afspraken gemaakt met een organisator over met name de terreinindeling en logistiek. Zo ook met concertorganisator Mojo. Kort voor aanvang van een evenement wordt er een zogenaamde ‘voorschouw’ gedaan. Op 2 augustus was het zover met Mojo om te kijken of er nog aandachtspunten waren voor wat betreft de conditie van het veld. Gelukkig was het veld er helemaal klaar voor en het werd opgeleverd.

 

Vanaf maandag 5 augustus startte de opbouw. Een aantal paaltjes werd tijdelijk verwijderd. Hijskranen brachten het podium op zijn plek en tenten en de publieksentrees verrezen. Het team van boswachters kwam geregeld kijken of alles in goede orde verliep en om even bij te praten. De opbouw verliep vlekkeloos. De storm van zaterdag was gelukkig bijtijds gaan liggen.

Het was droog…. zelfs een onverwacht zonnetje. Het publiek genoot van een spectaculaire show in een geweldige setting met een aan kabels slingerende P!NK en zong en danste volop mee met de meest bekende nummers. Inclusief ondergetekende. Wij boswachters zijn er maar wat trots op dat dit P!NK en MOJO toch weer is gelukt.

De media kwam ook meermaals op bezoek om een kijkje te nemen achter de schermen en dat leverde mooie inkijkjes op, o.a. bij Omroep West.

 

 

Journalisten komen kijken bij de opbouw

 

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog