www.boswachtersblog.nl/ Zuid-Holland

Beleef het in ’t Haagse Bos!

27 augustus 2019 Boswachter Jenny van Leeuwen in Zuid-Holland

Staatsbosbeheer stelt het bos open voor een bijzondere culturele wandeling door het Haagse Bos op zaterdag 14 september van 13.00 uur tot 15.00 uur in samenwerking met Natuurlijk Nicole. Hiermee brengen we oude tradities, zoals de klassieke concerten, terug in het bos. Laat je verrassen en meevoeren door het prachtige monumentale Haagse Bos. De route loop van de Bunker (Leidschestraatweg) naar het Huttenbos naar kop van de Grote Vijver (tussen Paleis Huis ten Bosch en de Laan van Nieuw Oost Indië). Met dans, gedichten, trompet, bosverhalen, portret tekenen, takken beschilderen, spektakel, zang, ontmoeting en meer.

Start om 13.00 uur Leidsestraatweg bij de Bunker (1)

1. Bunker – Dansatelier Den Haag/ Margreet Schuemie (gedichten) / Eva Beunk (trompet)

2. Huttenbos – Dansatelier Den Haag

3. Veld – Bosverhalen (Ka van Haasteren) / Portret tekenen / Takken beschilderen (Sarah Cloos) /Blue Stars Line Dancers / Zangstudio Den Haag

Ontmoeting en meer!

Speciale dank aan Regina van Dansatelier Den Haag, boswachter Jenny van Staatsbosbeheer, Andree van Voorwelzijn , Hubertine van Kunstpost, Janouke van Zangstudio Den Haag en alle andere artiesten en kunstenaars en enthousiaste vrijwilligers die deze middag mogelijk maken!

Voor meer informatie www.natuurlijknicole.com

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog