www.boswachtersblog.nl/ Drenthe

Roodkapje op het Ballooërveld

18 mei 2015 Aaldrik Pot in Drenthe
PeerGroup Roodkapje Ballooëerveld
Roodkapjes op het Ballooërveld. (foto Kees van Son)

DRENTSCHE AA – In 2015 is het 50 jaar geleden dat het Gedachtengoed van de Drentsche Aa werd gemaakt. Staatsbosbeheer heeft aan de basis hiervan gestaan. De PeerGrouP staat dit jaar stil bij dit lustrum door vier keer een stuk op te voeren op een buitenlocatie in het Nationaal Park Drentsche Aa.

Een scheet van een wolf, Roodkapje in het kwadraat en het adembenemende decor van het Ballooërveld. Dit zijn een paar ingrediënten van het 1e theaterstuk op het Ballooërveld. Op Hemelvaartdag was ik erbij en heb me kostelijk vermaakt, net zoals de rest van het publiek want de reacties waren erg enthousiast.

Roodkapje PeerGroup
Roodkapje: Buitentheater door de PeerGroup. (foto Kees van Son)

Roodkapje is een kind van het Ballooërveld en speelt een echte opstandige puber die een pact sluit met de huilerige wolf. Een gestreste veldmanager probeert alles volgens de regels van de wet te laten verlopen, wat natuurlijk niet lukt want natuur houdt zich niet aan regeltjes.

Ga maar met eigen ogen zien wat ik hier niet goed kan omschrijven. Voor komend weekend zijn nog kaarten beschikbaar voor de voorstellingen van Roodkapje op het Ballooërveld. Kijk hiervoor op: www.peergroup.nl.

Boswachter Kees van Son

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog