www.boswachtersblog.nl/ Drenthe

Ja-woord tussen de Drentse heideschapen

28 september 2015 staatsbosbeheer1 in Drenthe

BALLOO – Vorig jaar zomer kreeg ik een mailtje van Melissa en Gerwin met een bijzonder verzoek. Ze hadden trouwplannen – altijd mooi natuurlijk – en hadden mij daarvoor nodig! Hoe dat zo?

Het aanstaande stel wilde geen standaard trouwceremonie en al zéker geen standaard locatie. De één was opgegroeid in Groningen en de ander in het Drentse Meppen. Het leek ze mooi en erg speciaal om precies op het middelpunt tussen de beide ouderlijk huizen elkaar het Ja-woord te geven. Als je dan de landkaart erbij pakt, zie je dat haverwege ongeveer het natuurgebied Ballooërveld ligt. En ja, daar ben ik de boswachter.

Feestelijk gedekte tafels midden op het Ballooerveld
Feestelijk gedekte tafels midden op het Ballooerveld

“Is het mogelijk om tussen de bloeiende hei van het Ballooërveld te trouwen?”, was hun vraag. Tja, ik dacht het wel; ruimte genoeg. Maar ik moest wel even nagaan wat er zoal broedt en krioelt op de heide in augustus. Gelukkig zijn de meeste vogels uitgebroed en hun jongen uitgevlogen. Daarom kon het wat mij betreft doorgaan, de weersomstandigheden moesten ze zelf maar regelen…

The happy couple
The happy couple

Met goedkeuring van het kersverse echtpaar Tiems heb ik een paar foto’s bijgevoegd van hun mooiste dag. Niet alleen was het mooi weer, ook de schaapskudde van Balloo kwam nog even langs.
Ik ben erg blij dat ik aan deze voor Melissa en Gerwin onvergetelijke dag, mee heb kunnen werken! 

Boswachter Kees van Son

PS: Wil je ook JA zeggen tegen je lief in de natuur? Bij Staatsbosbeheer staan we daar voor open! Check ook eens de website van onze zakenpartner Trouwstart.nl

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog