www.boswachtersblog.nl/ Drenthe

A Very #Roeg Christmas!

25 december 2015 Staatsbosbeheer in Drenthe

HOOGERSMILDE – Zoals de vaste kijkers van Roeg! TV inmiddels gewend zijn, is ook dit jaar weer een lange kerstspecial van het natuurprogramma gemaakt. In de speciale Kerstroeg komen de hoogtepunten uit de Drentse natuur langs. Met onze boswachters Pauline Arends, Aaldrik Pot, Evert Thomas en Kees van Son blikken we terug. We horen over het bezoek van de wolf aan Drenthe, zien de dassen uit volgdedas.nl en het ijshaar aan het begin van de winter, vieren nog eens 50 jaar Nationaal Park Drentsche Aa en presentator Joris Barske krijgt een dode buizerd in zijn handen – en dat allemaal in een sfeervolle voormalige werkschuur van Staatsbosbeheer in het NP Drents-Friese Wold. Er zit ook nog een roodborstje verstopt in de uitzending 🙂

Op Kerstavond was de special al te zien op RTV Drenthe, maar we kunnen ons voorstellen dat je toen met familie of vrienden aan een goed gedekte dis zat. Vanaf vanmiddag (25 december) ca. 14 uur tot vanavond laat wordt de special daarom herhaald. En anders check je de aflevering online op de site van RTV Drenthe. 

We zijn benieuwd wat je van de Kerstroeg vond; laat je ons dat hieronder of via Twitter (met de #roeg) en Facebook weten?  

Proost, en natuurlijk een roege kerstgroet van de boswachters, Joris en de rest van het Roeg! TV Team!

   

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog