www.boswachtersblog.nl/ Drenthe

Doe mee aan de fotowedstrijd van Nationaal Park Drentsche Aa

15 januari 2016 Albert Broekman in Drenthe

OUDEMOLEN – De bekende Landschapsvisie op de Drentsche Aa is al van een poos geleden. Ondertussen is er veel gebeurd en verdient de landschapsvisie een evaluatie en herijking. Daarvoor roepen we de hulp in van gasten, gebruikers en bewoners van de Drentsche Aa! Wat is je mooiste plek in het Nationaal Park? Of waar bewaar je de beste herinneringen aan? En welke plek zou volgens jou wel een opknapbeurt(je) kunnen gebruiken? Leg het nu vast in beeld!

Het Oudemolense diep in januari.

Stuur je foto’s vóór 1 februari 2016 op naar l.hummel@bokd.nlVoor meer informatie kun je kijken op de website van het Nationaal Park.
Ik ben benieuwd!

Boswachter Kees van Son

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog