www.boswachtersblog.nl/ Drents-Friese Wold

ATB routes Drents-Friese Wold straks nog aantrekkelijker !

14 oktober 2013 Boswachter Corné Joziasse in Drents-Friese Wold

Vandaag is het startsein gegeven om de route van Smilde en Diever nog aantrekkelijker te maken. De “groene route” krijgt dan meer heuvels en minder rechte stukken. Veel spannender! Drie jaar geleden kreeg de route van Appelscha een facelift. En steeg daardoor snel naar de top 3 van Nederland. Dat wilde Smilde en Diever ook wel! Het is ze nu gelukt want als straks de vrijwilligers klaar zijn is het Nationaal Park Drents-Friese Wold een prachtige route rijker.

De atb routes in het Drents-Friese Wold worden door een gebruikersgroep* beheerd. En met succes want gebruikers, tevens vrijwilligers en beheerder Staatsbosbeheer hebben nu één van de mooiste routes van Nederland onder hun hoede. Straks kan daar dus nog een route aan worden toegevoegd.

Boswachter Corné Joziasse

 

* lokale atb verenigingen en Staatsbosbeheer.

 

 

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog