www.boswachtersblog.nl/ Drents-Friese Wold

Nieuwe ruiterroute Canadameer erg nat! .

24 januari 2014 Boswachter Corné Joziasse in Drents-Friese Wold

Nu het zo nat is kan de aannemer tijdelijk geen zand rijden om de routes klaar te maken. Dit betekent dat enkele stukken van de nieuwe ruiterroute slecht begaanbaar zijn. Ook is de bewegwijzering nog niet helemaal op orde. Het gaat om de zwarte route ten westen van het Canadameer. Het spreekt vanzelf dat we eea zo spoedig willen oplossen.

Het gebied rondom het Canadameer is aantrekkelijker gemaakt voor mens en dier. Zo zijn er 80.000 bomen geplant en een ven gegraven. Ook worden Schotse Hooglanders ingezet als natuurlijke maaimachines. Voor de ruiters en honden ligt er nu een spartelvijver. Zodat het Canadameer en strand schoon blijft. Wandel- en ruiterroute zijn aantrekkelijker gemaakt en zoveel mogelijk gescheiden aangelegd.

Boswachter Corné Joziasse

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog