www.boswachtersblog.nl/ Drents-Friese Wold

Vakantie! Tijd voor recreatie.

6 juli 2015 Boswachter Corné Joziasse in Drents-Friese Wold

Buiten in de natuur is het topdrukte. De natuur draait op volle toeren. Nu moet het gebeuren. Nakomelingen grootbrengen, vruchten produceren en groeien. Nu moet je erbij zijn. Straks, in het winterseizoen kun je weer uitrusten. Dan staat de motor bijna stil. Overleven en je aanpassen aan de omstandigheden. Het beste eruit halen. Zo lijkt het te gaan in de natuur.

En wat doen veel mensen? Die gaan op vakantie. Recreëren. Mooi woord: recreëren. Creëren maar dan anders. Even met een andere bril op in het leven staan. Andere activiteiten ondernemen die je inspireren en ontspannen. En misschien ook wijsheid geven. Zodat je straks na je vakantie weer kunt creëren in je baan, je gezin, je relaties en andere verantwoordelijkheden.

Canadameer

Ik wens iedereen dan ook een heerlijke zomer toe met tijd voor recreatie: wandelen, fietsen, genieten van de natuur in het Drents-Friese Wold bijvoorbeeld. Of gewoon een lekkere duik in het Canadameer.
Heb je hulp nodig bij het zoeken naar een leuke activiteit in het Drents-Friese Wold? Check dan eens het activiteitenprogramma van het Buitencentrum via deze link

Ik ga zelf ook even recreëren ! Tot over 2 weken.

Boswachter Corné Joziasse

reageren

geef een reactie

  • Henk Denkers
    6 juli 2015 om 21:10
i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog