www.boswachtersblog.nl/ Drents-Friese Wold

Altijd al met zo’n stoere terreinwagen mee gewild?

31 juli 2015 Boswachter Corné Joziasse in Drents-Friese Wold

Nu kan het ! Staatsbosbeheer organiseert voor mensen die net even wat meer willen stoere tochten met vierwiel aangedreven terreinwagens door het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Uiteraard stapvoets en met respect voor de natuur. Een echte safari-ervaring. Een belevenis voor kinderen!

Onder leiding van een reeënkenner, boswachter en zeer ervaren chauffeurs komt u op plekjes ver buiten de gebaande paden. We gaan op zoek naar reeën en andere bewoners van het bos. Tegen schemer is de grootste kans om wild te zien en zijn we alleen met de natuur. Na afloop staat er soep en brood voor u klaar bij het kampvuur. Kinderen kunnen dan ook lekker zelf broodjes bakken.

Boek nu ! U kunt nog mee op 6 augustus as. Start 19.30 uur Buitencentrum Drents-Friese Wold. Kijk ook voor andere data op www.staatsbosbeheer.nl/grotevijf !

Boswachter Corné Joziasse

big5

FD Reetocht Appelskea 24 (2)

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog