www.boswachtersblog.nl/ Flevoland

Workshop natuurfotografie voor kinderen

27 mei 2015 staatsbosbeheerflevoland in Flevoland

Zaterdag 6 juni organiseert Staatsbosbeheer samen met KidzKlix een workshop natuurfotografie in het Almeerderhout. Ben jij tussen de 6 en 16 jaar en wil je leren fotograferen in de natuur? Kom dan naar Buitencentrum Almeerderhout! Samen met een echte natuurfotograaf ga je de natuur van Almere in. Leer wat van de natuur en fotograferen tegelijk. En maak jij de mooiste foto van de dag? Dan win je ook nog een mooie prijs!

KidzKlix
Deze workshop is in samenwerking met Stichting KidzKlix. Samen met Staatsbosbeheer organiseert zij een paar keer per jaar een natuurfotografie workshop. De ambitie van KidzKlix is kinderen met meer focus naar de natuur te laten kijken, om hun zo meer betrokken en verantwoordelijk te laten zijn voor hun leefomgeving. Zo kunnen zij dat later ook doorgeven aan hun kinderen.

Deelname
De workshop natuurfotografie wordt op zaterdag 6 juni gegeven en start om 13:30 van uit Buitencentrum Almeerderhout. Ben je in het bezit van een eigen camera neem deze dan mee of leen er een tijdens de workshop. Deelname kost €17,50 per kind. Er kunnen maximaal 30 deelnemers mee doen aan de workshop natuurfotografie.
Voor meer informatie en het boeken van de workshop kun je terecht bij Buitencentrum Almeerderhout of op de website van Staatsbosbeheer

Thijmen van HeerdeKEMPHAAN LABEL RECHTS LIJn
Boswachter Almere

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog