www.boswachtersblog.nl/ Flevoland

Expositie Flora Futura Almeerderhout

23 juni 2015 staatsbosbeheerflevoland in Flevoland

Op 3 juli aanstaande opent Staatsbosbeheer tussen 21.00 en middernacht eenmalig de experimentele expositie Flora Futura in het Almeerderhout. Deze avond is het bos naast het buitencentrum decor én onderdeel van verschillende technologische kunstwerken van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Kunstwerken waarin bijvoorbeeld licht, geluid en beeld zijn verwerkt. Een bijzondere expositie voor liefhebbers van de laatste technische snufjes, kunst en natuurlijk natuur.

A5-FLYER-STAANDTechnologische kunst in de natuur
Het doel van deze expositie is erachter te komen of er behoefte is aan technologische kunst in de natuur. Hierbij richten we ons op een jonge doelgroep. Wij hechten grote waarde aan de mening van de bezoekers van deze expositie. Om hier achter te komen, heeft één van de studenten een interactief kunstobject ontworpen waar de bezoeker zijn of haar mening kan achter laten. De wijze waarop blijft nog even een verrassing.

Buitencentrum Almeerderhout
Breng voorafgaand aan de expositie eens een bezoek aan bosrestaurant Buitengewoon Lekker. Dit restaurant heeft een verrassende menukaart die bestaat uit simpele biologische en duurzame gerechten. Op 3 juli is het bosrestaurant tot 21:00 geopend.

Meer informatie vind je op www.staatsbosbeheer.nl/florafutura

Thijmen van Heerde
Boswachter Almere

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog