www.boswachtersblog.nl/ Flevoland

Staatsbosbeheer on tour in het Almeerderhout

5 juli 2015 staatsbosbeheerflevoland in Flevoland

Altijd al eens op uw gemak het prachtige bosgebied van het Almeerderhout willen ontdekken? Dit kan vanaf zondag 12 juli in onze nieuwe ecokar “de Beverbus”.
Een gids vertelt u onderweg alle weetjes van dit bijzondere, nog jonge natuurgebied. Heeft u de camera bij de hand, want wie weet spot u onderweg een ree, vos, bever of een ijsvogel.

Buitencentrum Almeerderhout

De Beverbus
Vanaf zondag 12 juli, vertrekt de Beverbus iedere zondag om 12.30 , 13.30, 14.30 en 15.30 uur voor Buitencentrum Almeerderhout. De Beverbus volgt een Hop-on Hop-off route. U heeft onderweg de gelegenheid om bij de halteplaatsen in en uit te stappen en uw route per wandeling zelf te vervolgen. Of u stapt bij de volgende rit weer in om u naar het Buitencentrum terug te brengen.

Buitencentrum Almeerderhout
Laat u vooraf of na afloop van de rit in het Buitencentrum informeren over het gebied en alle activiteiten die wij organiseren. Zo kunt u bijvoorbeeld op pad met een boswachter of natuurgids en kunt u ook nog lekker nagenieten op het terras van het bosrestaurant. Het adres van Buitencentrum Almeerderhout is;
Kemphaanlaan 4, 1358 AG ALMERE, T 036-5384416, www.hetknaagtinalmere.nl

Introductie aanbieding
Ter kennismaking is de Beverbus op zondag 12 juli gratis. (VOL is VOL)
Voor de volgende zondagen is een dagkaart verkrijgbaar bij de chauffeur of in het Buitencentrum. Een dagkaart kost € 2,– en kinderen t/m 8 jaar zijn gratis.
Uiteraard is de Beverbus ook te boeken voor groepen. Meer informatie hierover is verkrijgbaar in Buitencentrum Almeerderhout.

Thijmen van Heerde
Boswachter Almere

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog