www.boswachtersblog.nl/ Flevoland

Sinterklaas puzzeltocht bij Staatsbosbeheer

17 november 2015 staatsbosbeheerflevoland in Flevoland

staatsbosbeheer

 

Het heeft gestormd in het Almeerderhout. Als boswachter vinden we dat helemaal niet erg, alleen sinterklaas wel. Er zijn namelijk cadeautjes weggewaaid! De boswachter heeft sint al wat geholpen en een route door het bos uitgezet. Maar nu de cadeautjes nog. Wil jij sint helpen met zoeken? Kom dan naar Buitencentrum Almeerderhout. Samen met je ouders en al je vrienden kan je de puzzeltocht zelf lopen. Heb jij goed gezocht dan mag je na afloop van de tocht nog even grabbelen. Want dan heeft Sinterklaas nog een leuke beloning voor je in het buitencentrum achtergelaten. De route is te volgen vanaf zaterdag 21 november tot en met zaterdag 5 december.

De route is voor € 1,50 te verkrijgen bij:

Buitencentrum Almeerderhout, Kemphaanlaan 4, 1358 AG ALMERE

Routebeschrijving: Met de fiets volgt u de borden naar knooppunt 85 of 88. Bij knooppunt 85 passeert u de fietstunnel. Bij knooppunt 88 volgt u het Kemphaanpad. Met de auto neemt u op de A6 afrit 5 richting Zeewolde/Utrecht, eerste afslag links. Neem op de A27 afrit 36 richting Almere, na het tankstation 2e afslag rechts. Parkeren is gratis.

Inlichtingen: almeerderhout@staatsbosbeheer.nl of T:036-5384416 www.staatsbosbeheer.nl

Boswachter Rob Koetsier

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog