www.boswachtersblog.nl/ Flevoland

Kaarsjeswandeling Stadslandgoed de Kemphaan

8 december 2015 staatsbosbeheerflevoland in Flevoland

Kaarsjeswandeling 2015

Een sterrenhemel, een spoor van kaarsjes, knapperend houtvuur, genot van warme chocolademelk of glühwein, dit zijn de ingrediënten voor een prachtige, sfeervolle wandeling van 2 km door het donkere Almeerderhout. Zo brengt Staatsbosbeheer licht in deze donkere dagen voor kerst.

SAM_4993

Op zaterdagavond 19 december kan iedereen vanaf 19.00 uur op eigen gelegenheid een met kaarsjes aangegeven route wandelen. Op een mooie plek in het bos wacht de boswachter u op. Daar kunt u, tegen inlevering van uw deelnamebewijs, warme chocolademelk of glühwein met wat lekkers krijgen. Nog mooier wordt de wandeling als de kinderen zelf een lampion mee nemen. Schitterend al die dansende lichtjes door het bos.
Om 21.00 uur gaan alle kaarsjes weer uit.

IMG_7090

Het snoer van lichtjes, de sterren aan de hemel en de vreemde avondgeluiden in het bos zorgen voor een unieke ervaring. De kaarsjeswandeling is voor ouders met kinderen vanaf 2 jaar en natuurlijk alle andere geïnteresseerden.
Helaas is de wandeling niet geschikt voor mensen die slecht ter been of slechtziend zijn, kinder/wandelwagens zijn geen probleem. Honden mogen mee, mits aangelijnd.

IMG_7093

Deelname
Deelname aan de wandeling kost € 2,50 per persoon, dit is inclusief consumptie. Deelnamebewijzen (tevens consumptiebon) zijn die avond verkrijgbaar aan de kassa in het Buitencentrum Almeerderhout.
Trek je stevige schoenen aan, kleed je warm aan en kom op bezoek bij de boswachter.

Datum: Zaterdag 19 december 2015
Tijd: tussen 19.00 – 21.00 uur
Vertrek: Buitencentrum Almeerderhout
Kemphaanlaan 4, 1358 AG Almere
Informatie: telefoonnummer 036-5384416
Bij extreme weersomstandigheden kunt u beter even bellen of het doorgaat.

Kijk ook op: https://www.facebook.com/events/173758289641333/ of https://www.facebook.com/boswachter.rob.3

Boswachter Rob Koetsier

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog