www.boswachtersblog.nl/ Flevoland

XL De Ateliers brengt nieuw theaterspektakel in het Wisentbos te Dronten.

12 januari 2016 staatsbosbeheerflevoland in Flevoland

Unieke voorstelling in het Wisentbos

Zaterdag 9 januari 2016 presenteerde Stichting XL De Ateliers voor het tweede jaar een theatervoorstelling in het bostheater van het Wisentbos.

De tweede voorstelling op deze mooie locatie in het hart van Dronten was een kort komisch stuk (35 min ca.) geschreven en geregisseerd door Maarten Bootsma van Theater Thot. Een bijzondere voorstelling die ook nog eens gratis toegankelijk was.

Moeders laatste wens…. Twee broers hebben lang geen contact met elkaar gehad en dat is niet zonder reden. Maar nu worden ze gedwongen samen moeders laatste wens te regelen. De ene broer, een ouwe sjacheraar, zorgt voor passend transport. De andere heeft graag alle touwtjes in eigen handen. En moeder? Moeder wil nog één keer……

XL AT2

XL Ateliers

XL

Boswachter Vahid Dizdarevic

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog