www.boswachtersblog.nl/ Flevoland

De Grote Vijf Beversafari’s gaan weer van start

19 april 2018 Rob Koetsier in Flevoland

Kom mee speuren naar de bever in de bossen van Almere. In samenwerking met Bever organiseert Staatsbosbeheer een kanotocht van 10 km door het Almeerderhout. Hierbij gaan we op zoek naar de bever, beversporen en beverburchten. Met 2 en 3 persoonskano's varen we door het prachtige afwisselende Almeerderhout, het leefgebied van de bever. Je krijgt onder andere een burcht te zien en hopelijk ook de bever zelf. Natuurlijk verblijven ook andere wilde dieren in dit gebied, die hun sporen achter laten. Halverwege de tocht genieten we van een heerlijk warm picknickdiner verzorgt door restaurant Buitengewoon Lekker van ons Buitencentrum Almeerderhout.

Data:
zondag 13 mei 2018
zaterdag 16 jun 2018
vrijdag 6 jul 2018
zaterdag 1 sep 2018

Aanvangstijd: 16.30 uur Eindtijd: 22:00 uur
Prijs: €37,00 (kind t/m 12 jaar), €42,00 (volwassenen)
Prijs is inclusief begeleiding door een boswachter, kanohuur, koffie/ thee/ limonade en een warm picknickdiner onderweg.
Boeken en informatie via de website:: www.staatsbosbeheer.nl/almeerderhoutbever

Startlocatie: Trailerhelling Dagrecreatieterrein de Dôbe aan de Groenlingweg in Almere, nabij de Vogelweg.
De tocht is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, zij moeten dan wel bij hun ouders in de kano. Iedereen die mee gaat moet kunnen zwemmen en een tocht van 10 km kunnen kanoën. We varen in een rustig tempo, zodat ieder het bij kan houden. Voorafgaand aan de tocht krijg je korte uitleg over hoe je moet kanoën.
De laatste tocht op 1 september komen we in het donker terug, spannend!
Tip: Neem droge kleding mee.

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog