www.boswachtersblog.nl/ Flevoland

Tijdelijke versterking in het team Almere

24 juli 2020 Boswachter Amy Zeeman in Flevoland

Mijn eerste week zit er bijna op in het team van Almere en wat was het een leuke en interessante week! Almere is niet nieuw voor mij. Ik ben er namelijk geboren en opgegroeid maar het is wel even wennen vanuit mijn rol nu als boswachter.

Het is een bruisende stad waar een hoop gaat gebeuren en mooie projecten tot stand worden gebracht. Er is veel leven in de stad en er zijn veel partijen die de samenwerking met Staatsbosbeheer opzoeken. De eerste overleggen heb ik al mogen bijwonen en ik zie al mooie uitdagingen liggen waar ik ondersteuning in kan bieden!

Maar wat is tijdelijk? Dat is voor nu nog onduidelijk, maar het idee is niet dat ik binnen een paar weken/maanden weer terug ga naar het team Dronten en Lelystad in oostelijk Flevoland.

Even voorstellen

Voor iedereen die mij niet kent. Mijn naam is Amy Zeeman, 22 jaar en nu tijdelijk boswachter publiek in Almere. Normaal ben ik werkzaam als boswachter publiek in Dronten en Lelystad (al 2,5 jaar). Daarvoor ben ik nog een halfjaar werkzaam geweest als boswachter publiek in Zeeland op Schouwen-Duiveland.

Voordat ik bij Staatsbosbeheer werkzaam was, zette ik mij actief in voor de Jongerenraad van Staatsbosbeheer. Dit is een adviesraad die zich bezig houdt met allerlei casussen en daarnaast de jongeren doelgroep meer bij de natuur wilt betrekken. Nu als boswachter heb ik nog steeds het doel om de jongeren bij onze organisatie te betrekken. Voor basisschoolkinderen en studenten zijn er vaak genoeg activiteiten maar, de jongeren doelgroep loopt hierin achter. Om die reden ben ik dan ook te vinden op verschillende sociale media kanalen. Denk aan Facebook, Instagram, YouTube (vlogs), TikTok en Twitter.

Ik neem jullie dan ook met alle liefde mee op mijn avonturen in Almere via mijn socials.

Groetjes uit de bossen van Almere en tot snel!

reageren

geef een reactie

  • Boswachter publiek Almere: Charlotte
    24 juli 2020 om 10:39

    Leuke blog Amy! Van harte welkom in Team Almere!

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog