www.boswachtersblog.nl/ Flevoland

Losgeslagen bever zet speurtocht uit!

6 augustus 2021 Boswachter Amy Zeeman in Flevoland

Een bever in Almere heeft in Staatsbosbeheer gebieden allemaal houten bordjes met BEVER verstopt.
Vind je er één? Maak er dan een foto mee en deel deze op sociale media. Je maakt namelijk kans op toffe prijzen.

Dat de bever de mascotte van Almere is hoeven wij waarschijnlijk niet meer te vertellen. Van de grote 5 bever te kano excursie tot de beverbus je kan het allemaal beleven in Almere.

Speciaal voor alle gezinnen die de zomervakantie met iets leuks willen afsluiten heeft Staatsbosbeheer deze winactie opgezet.

Door verschillende gebieden van Staatsbosbeheer Almere zijn houten bordjes verstopt met het woord BEVER erop.

Iedereen die er een foto mee maakt en deelt op Instagram of Facebook met de #BeverSBBAlmere, naam van het natuurgebied en de tag naar de boswachter* wint gratis toegang tot een toffe speurtocht vanaf het Buitencentrum Almeerderhout van Staatsbosbeheer op 15 augustus.

 

Kans maken op de hoofdprijs?

Vind je het gouden bord met BEVER erop en maak je hier een foto mee en deel je deze op Instagram of Facebook? Dan maak je kans op de hoofdprijs! Hiervoor moet je wel één van de eerste twee deelnemers zijn die de foto deelt op Facebook of Instagram met de #BeverSBBAlmere, naam van het gebied en een tag naar de boswachter*.

De hoofdprijs is een excursie met de beverbus die ik mag begeleiden op zondag 15 augustus, daarnaast krijg je ook nog een tof aandenken aan de grote 5 van Nederland.

 

Tips

Geen idee waar je moet beginnen? Gedurende de week zal ik diverse tips geven van de vindplaatsen van de BEVER bordjes. Deze kan je vinden op mijn sociale media kanalen*

Eén ding is zeker! Ze liggen verspreid door heel Almere heen.

 

Mee doen?

Zoek dan vooral mee in de periode van 7 augustus tot 12 augustus! Op vrijdag 13 augustus krijgen de deelnemers die een foto met het gouden bord online hebben geplaatst bericht of zij hebben gewonnen en op zondag 15 augustus mee kunnen met de beverbus.

 

*Vergeet niet de #BeverSBBAlmere te gebruiken op sociale media, naam van het gebied te vermelden en mij in je bericht te taggen op Instagram onder de naam @Bosw8eramy en op Facebook onder de naam @Boswachter Amy Zeeman

De hints zijn ook te vinden op mijn TikTok account: Bosw8eramy

 

Kleine lettertjes.

  • Zowel de hoofdprijs excursie als de speurtocht worden gehouden op zondag 15 augustus vanaf het Buitencentrum Almeerderhout van Staatsbosbeheer op stadslandgoed de Kemphaan.
  • Bij deelnamen voor de hoofdprijs gaat Staatsbosbeheer ervanuit dat de zondag wordt vrijgehouden. Het tijdstip van de Beverbus excursie wordt later bekend gemaakt bij de winnaars.
  • Voor de speurtocht kunt u zelf naar het Buitencentrum van Staatsbosbeheer komen. Zie hier de openingstijden.
  • Bij onduidelijkheden beslist een medewerker van Staatsbosbeheer Almere
  • De ingezonden foto’s moeten voorzien zijn van de persoon die mee doet aan deze winactie en het bord met BEVER erop.

 

reageren

geef een reactie

  • Marcel
    6 augustus 2021 om 13:58

    Ik hoop toch echt dat je losgeslagen bedoeld. En best knap dat een bever alleen de Staatsbosbeheer gebieden weet te vinden ?

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog