www.boswachtersblog.nl/ Flevoland

De Nobel run haalt ruim 360 euro op tijdens hardloopevenement.

26 november 2021 Boswachter Amy Zeeman in Flevoland

De Nobel Run is een jaarlijks terugkomend hardloopevenement die grotendeels loopt door de stadsbossen van Staatsbosbeheer in Almere.
Tijdens de afgelopen editie van de Nobel Run 2020 konden de deelnemers een donatie doen aan Staatsbosbeheer. Hier is 362 euro voor ingezameld.
Wij zijn natuurlijk erg blij met deze donaties van de deelnemers van de Nobel Run!

Het geld van de Nobel Run editie van 2020 zal gebruikt worden voor het opknappen en bijhouden van onze recreatieve voorzieningen op stadslandgoed de Kemphaan. Met recreatieve voorzieningen wordt bedoeld: de bewegwijzering, meubilair, paden enz. Alles om onze bezoekers nog beter van de natuur te kunnen laten genieten.

Ook in 2022 zal de Nobel Run weer plaatsvinden in de stadsbossen van het Almere en daar is de Nobel Run erg blij mee. Zij geven aan dat het altijd genieten is van de mooie natuur en de rust van de bossen en dat terwijl je door de stad loopt.

Voor de editie van 15 mei 2022 is er wederom een mogelijkheid om een bijdrage te doneren aan Staatsbosbeheer. Dit keer gaan de donaties naar het opknappen van het Zuiderzee speelbos. Deze ligt bij het Buitencentrum van Staatsbosbeheer op Stadslandgoed de Kemphaan. De meeste speeltoestellen zijn aan vervanging toe. Daarnaast heeft Staatsbosbeheer de ambitie om een deel van het speelbos rolstoelvriendelijk te maken, zodat elk kind kan genieten en spelen in de natuur.

 

Vanaf 4 december is het weer mogelijk om je in te schrijven voor de editie van 2022.

Kies voor de Kidsrun, 5 of 10 kilometer en geniet na afloop nog even na onder het genot van een hapje en drankje tijdens de foodmarkt.

Inschrijven kan via: www.nobelrun.nl

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog