www.boswachtersblog.nl/ Fryslân

Unieke otterbeelden vanuit De Houtwiel

27 mei 2013 Henk-jan in Fryslân

Otters blijven boeien. Op 12 mei jl. plaatsten wij op de website van Staatsbosbeheer nachtbeelden van een otter in natuurgebied De Houtwiel in Noordoost Fryslân. Ditmaal opnieuw prachtige lentebeelden van dit diertje, maar dan bij daglicht. Kijk en geniet van deze close-up!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=j7TNIXNPv_8&w=420&h=315]

reageren

geef een reactie

  • Otter duikt weer op | Staatsbosbeheer Fryslân
    21 augustus 2013 om 09:24

    […] komen in steeds meer natuurgebieden voor in Fryslan, zoals u eerder op dit blog kon lezen en zien. Uiteraard is dit geweldig nieuws, maar helaas zit hier ook een keerzijde aan. Door toename van het […]

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog