www.boswachtersblog.nl/ Fryslân

Nieuwe ‘bekende’ beheerders op pachtboerderij Gouden Boaiem

10 juni 2013 Henk-jan in Fryslân

Vol enthousiasme hebben Siebe Klaas en Pytsje Bokma, beiden oud-medewerkers van Staatsbosbeheer, begin mei hun intrek genomen in de pachtboerderij Gouden Bodem van Staatsbosbeheer. De boerderij ligt in een prachtig weidevogelgebied in Smallebrugge; tussen Heeg en Woudsend. Zij nemen het bedrijf over van de gebroeders Terpstra die hier bijna 30 jaar hun melkveebedrijf hadden. In de toekomst willen Siebe en Pystje onder meer recreatieve activiteiten op hun bedrijf ontplooien, zoals excursies. Een actie die Staatsbosbeheer natuurlijk van harte toejuicht.

foto siebe klaas en pytsje 3A

reageren

geef een reactie

 • Ids Toxopeus
  22 mei 2014 om 22:49

  http://www.kleikracht.nl heeft minstens zulke lekkere kazen! Nu nog cacao doppen van de enige Organic Cocoa Factory at the globe “Crown of Holland” toevoegen aan het voer en de kwaliteit en kwaniteit gaan omhoog door de theobromine

 • Rob Meerwijk (@RobMeerwijk)
  21 juni 2013 om 14:39

  Heel goede keus om zo’n prachtig bedrijf onder de hoede te brengen bij de deze mensen van het melkveebedrijf de Nylander, waar ze fantastische kaas maken!

  • Pytsje Bokma
   3 september 2013 om 21:50

   Ik lees deze reactie nu pas. Bedankt voor het compliment!

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog