www.boswachtersblog.nl/ Noord-Brabant

De Bosmannetjes op zoek naar advies

30 juli 2015 staatsbosbeheerwestbrabant in Noord-Brabant

Door -Tim Hogenbosch-

De naam Bosmannetjes was er al, alleen misten zij nog iets, herkenbaarheid! Via Twitter hebben de Bosmannetjes enkele weken geleden een oproep gedaan met de vraag: ”wie kan ons helpen met het ontwerp van een eigen logo?”. Al snel kwamen er reacties van diverse personen. Een soort van luxe probleem eigenlijk, maar toch ook niet helemaal. Omdat we weinig tot geen budget beschikbaar hadden, was er ook niet veel te kiezen voor ons. Maar gelukkig gelukkig bestaat het nog. Iemand die voor nopperdepop voor ons een logo heeft ontworpen, wat een held. Marco van Beers. Marco heeft binnen mum van tijd een prachtig logo ontworpen voor de Bosmannetjes. Hier zijn we hem erg dankbaar voor.

Super blij zijn de Bosmannetjes met hun logo:

Het nieuwe logo
Het nieuwe logo
Nu we dan eindelijk een eigen logo hebben en dus beter herkenbaar zijn, moeten we de jeugd nog zien te bereiken. We hebben besloten een Facebook pagina te starten, in de hoop hier de jeugd te kunnen bereiken. We zijn nu inmiddels 3 dagen op Facebook te vinden en we zitten nu al op 100+ ”vind ik leuks”, dat vinden wij leuk! De jeugd hebben we echter nog niet kunnen bereiken. En ons doel is toch echt om de jeugd te bereiken. Kinderen die na het zien van onze filmpjes spontaan de behoeften krijgen om naar BUITEN ta gaan. Weg achter die computer en de buitenwereld ontdekken. Spelen met kinderen uit de buurt, huttenbouwen, op pad gaan met een verrekijker, stampen in plassen en ontdekken.

Wellicht zijn de filmpjes nog niet uitnodigend of uitdagend genoeg en hebben jullie, lezers, daar nog ideeën over? Wij ontvangen heel GRAAG advies! Bij deze dan ook de oproep: zouden jullie ons kunnen voorzien van advies, hoe bereiken wij de jeugd? Hebben jullie hier ideeën over en zouden jullie ons willen helpen? Op onze Facebook-pagina lezen en ontvangen wij graag jullie reacties. Via de nu volgende link komt u daar: https://www.facebook.com/pages/De-Bosmannetjes/864108343682914?ref=hl

Daarnaast zouden we het fijn vinden als jullie abonee worden van ons YouTube-kanaal om ons bereik te vergroten:  https://www.youtube.com/channel/UCdRzkpI5zVUgCYBC6CksIdw én natuurlijk onze Facbook-pagina:))

En laat de filmpjes ook eens zien aan de experts op dit gebied, de kinderen:))

Dank voor jullie hulp alvast!

Groetjes,

De Bosmannetjes

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog