www.boswachtersblog.nl/ Noord-Brabant

Het opknappen van paden in Ulvenhout is gestart!

18 augustus 2016 Boswachter Eveliene Jansen in Noord-Brabant

Vandaag starten we met het opknappen van enkele paden in het bos in Ulvenhout.

Als eerste zal met de bosklepel een depot aan de buitenrand van de Kruisdreef worden gemaakt. Daarna wordt de aangrenzende wandel- en ruiterroute opgeknapt (en duiker vervangen). Als laatste komt de Kruisdreef zelf aan bod. De struiken langs het pad worden gesnoeid, waarna het pad wordt gemaaid. Ook zullen de duikers worden vervangen of opnieuw worden geplaatst. Het opknappen van de paden zal ongeveer 5 weken in beslag nemen, mits de weersomstandigheden gunstig zijn. Het opknappen van de Acaciadreef komt later aan de beurt.

Na deze werkzaamheden beginnen we met het opknappen van het rolstoelpad, dat financieel mogelijk is gemaakt door natuur- en milieuvereniging Markkant.

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog