www.boswachtersblog.nl/ Noord-Brabant

Hoe ervaart u de communicatie van Staatsbosbeheer?

3 mei 2017 Boswachter Wessel Pruissen in Noord-Brabant

Voor Staatsbosbeheer in Noord-Brabant doe ik, Sophie Hendrikx (afstudeerstudent Fontys Hogeschool Communicatie), een onderzoek naar de berichten die de boswachters van Staatsbosbeheer in Noord-Brabant uitzenden via online media en pers.

Door middel van deze vragenlijst ontstaat er een duidelijker beeld over de communicatie van de medewerkers van Staatsbosbeheer in Noord-Brabant. Aan de hand van uw antwoorden kan de communicatie mogelijk nog beter worden afgestemd. De enquête bevat 16 korte vragen, dit neemt circa 10 minuutjes van uw tijd in beslag. Uw antwoorden zijn volledig anoniem en zullen niet zichtbaar zijn voor onbevoegden.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Klik hier voor de enqûete

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog