www.boswachtersblog.nl/ Oostvaardersplassen

Speciaal voor mijn volgers

3 augustus 2012 Boswachter Hans Breeveld in Oostvaardersplassen

burlend edelhertBeste mensen, omdat ik weet hoe druk het de komende bronstperiode gaat worden met excursies, maar ook omdat ik de mensen die dit weblog zo regelmatig volgen iets extra’s wil bieden, even het volgende: 

Op 23 oktober van 16 uur tot ongeveer 19 uur organiseer ik speciaal voor mijn webloglezers een “weblogvolgersexcursie” . Het is mijn bedoeling om dan om 16 uur aan het beheergebouw te verzamelen, en na een korte kennismaking en introductie naar de bronst te gaan kijken en luisteren. Ik denk dat dit tot ongeveer 19 uur zal duren. Ik moet zeggen dat het mij wel aardig lijkt om eens te zien wie er nu aan de andere kant van de computer zit.

Kosteloos kan ik dit niet doen, maar wel tegen een sterk gereduceerd tarief van € 10 p.p. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen gaan wij met de ecokar (max. 20 personen) of de Bolderkar (max. 35 personen) op pad.

Men moet zich hier wel voor aanmelden, en vol = vol. 35 personen is dus maximaal. Om aan te melden kan men bellen met het buitencentrum van Staatsbosbeheer, T 0320-254585.

Ik zal deze excursie niet via andere kanalen verspreiden, dus het wordt een exclusieve excursie voor lezers. Ik ben benieuwd wie er komen!

reageren

geef een reactie

 • Michiel Leegerstee, Fotograag
  21 augustus 2012 om 10:21

  Dank je wel voor de uitnodiging waar ik dan ook graag gebruik van maak.

 • zellmann
  14 augustus 2012 om 22:05

  Het is wel ver van uit Zwijndrecht en dan om 4 uur in de middag zal er nog even over nadenken.

 • Daniël Prins
  7 augustus 2012 om 10:22

  Lijkt mij een leuke ervaring. Ik hoop zo ook eens delen van het gebied te zien waar we normaal niet mogen komen? Bedankt voor de uitnodiging, ik zal er zijn!

 • dietmut
  3 augustus 2012 om 20:19

  Helaas kan ik niet (tijdelijk moeilijk ter been) maar bedankt voor de uitnodiging.
  groetjes Dietmut Teijgeman-Hansen, Hoogvliet/Rt.

 • Dorothy Ter Horst
  3 augustus 2012 om 15:47

  Yesssss klinkt super, woon sinds half jaar in Almere en sindsdien vaak even wandelen en volger van weblog! Dus Hans count me in!!!!

 • Dorothy
  3 augustus 2012 om 15:44

  Yesssss klinkt super!!! Heb direct gebeld, Hans count me in!!!!

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog