www.boswachtersblog.nl/ Oostvaardersplassen

Dutch Bird Fair 2014

14 maart 2014 Staatsbosbeheer in Oostvaardersplassen

Dutch Bird Fair 2014Het is nog wat vroeg, maar toch leuk om alvast aan te kondigen; dit jaar wordt voor de 3e keer de Dutch Bird Fair in de Oostvaardersplassen georganiseerd. 23 en 24 augustus worden 2 dagen vol vogels, natuur en fotografie. Staatsbosbeheer en vele andere organisaties zijn nu al bezig, om er ook dit jaar een belevenis van te maken. Vorig jaar was het prachtig om te zien, hoe alles in één week bij elkaar kwam. Dat moet dit jaar ook weer lukken!

Dutch Bird Fair
De Dutch Bird Fair is het grootste natuurevenement van Nederland. Met elke dag meer dan 20 lezingen, dagelijks meer dan 50 excursies, honderden standhouders met producten als kijkers, telescopen en fotocamera’s, kunst, cultuur, natuurbeschermingsorganisaties, mogelijkheden om lekker te eten en te drinken en nog véél meer. We hebben dit jaar ook weer een groots kinderprogramma. Kinderen tot en met 12 jaar mogen natuurlijk weer gratis het festivalterrein op.

Organisatie Dutch Bird Fair 2014
We organiseren de Dutch Bird Fair 2014 samen met CameraNU.nl, Vogelbescherming Nederland, Sovon Vogelonderzoek Nederland, Fogol, Zeiss en Swarovski, Vogel- en Natuurwacht Zuid-Flevoland en Citymarketing Lelystad.

Het duurt nog even, maar wij hebben er weer zin in. Wil je nu al meer weten? Kijk op de website van de Dutch Bird Fair.

Hans Breeveld

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog