www.boswachtersblog.nl/ Oostvaardersplassen

Webcams bij vos en zeearend

29 maart 2014 Boswachter Hans Breeveld in Oostvaardersplassen

Vorige week gingen de webcams bij een van vossenburchten in de Oostvaardersplassen weer aan. En afgelopen vrijdagochtend werden hier voor het oog van de camera jongen geboren.  Een reportage met collega Bertwin Bergman was vrijdagavond te zien in Hart van Nederland (zie: uitzending gemist) De livebeelden van de camera’s zijn te volgen via www.volgdevos.nl Hier zijn ook samenvattingen van afgelopen 3 jaar te zien.

Sinds begin maart zijn ook webcambeelden te zien van een zeearendnest in het Roggebotzand.  In 2007 hadden we al een webcam bij een nest in de Oostvaardersplassen. Het jong dat daar toen uit het ei kroop, broedt nu voor de camera in het Roggebotzand. Kijk voor de live-beelden op www.volgdezeearend.nl

Zeearenden Roggebotzand

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog