www.boswachtersblog.nl/ Oostvaardersplassen

Mooi Nederland

3 maart 2016 staatsbosbeheer1 in Oostvaardersplassen

Afgelopen week kreeg ik deze link naar een filmpje op Youtube doorgestuurd. Meestal gooi ik dat soort links weg zonder ze te open in verband met spam etc. Dit keer echter, omdat ik de bron vertrouwde, opende ik de link wel, en werd verrast door fantastische muziek en bijzondere beelden uit de natuur. Om de verrassing niet te bederven, zou ik eigenlijk niet moeten onthullen waar het om gaat, maar in dit geval verdient dit enige toelichting. Het filmpje hier is de officiële clip van het nummer Mooi van Marco Borsato. De beelden van de clip zijn afkomstig uit zowel De Nieuwe Wildernis als de film Holland, natuur in de Delta. Aan beide films heeft Staatsbosbeheer meegewerkt. Het zijn unieke beelden die laten zien hoe fraai ons land eigenlijk is.

Geniet ervan!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=YzmI5F_Yu1o?rel=0]

Met vriendelijke groet,
Hans Breeveld

reageren

geef een reactie

 • p.g.voorhaar
  7 maart 2016 om 17:16

  moet je als dvd aanbieden in het centrum (niet te duur)

 • Gerard Versteeg
  4 maart 2016 om 02:36

  In 1954 verliet ik Nederland en emigreerde naar Australie Ik ben nooit meer terug geweest
  Deze prachtige film betekent erg veel voor mij.
  Met heel veel dank
  Gerard Versteeg

 • Tiny Kluft
  3 maart 2016 om 19:11

  Wat een ontzettend mooi filmpje, heb er met veel plezier naar gekeken. Tiny Kluft.

 • Kim hamburger
  3 maart 2016 om 17:24

  Als enorme muziek- en dierenliefhebber is dit prachtig gemaakt.; brok in mijn keel…..
  Fijn dat je ons hiervan ook laat genieten. Kim hamburger.

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog