www.boswachtersblog.nl/ Oostvaardersplassen

Steun jij het Buitenfonds?

23 maart 2016 Staatsbosbeheer in Oostvaardersplassen

kinderen-natuurSpelen in de natuur, wie gunt het een kind nou niet? Het is leuk, gezond en leerzaam. Kinderen en Staatsbosbeheer is een vanzelfsprekende combinatie. Als we nu de verwondering en het plezier van beleven zaaien, zijn de kinderen straks meer betrokken bij alles dat buiten leeft en hebben ze er meer respect voor. Het zijn ervaringen waar zij in hun verdere leven plezier van hebben.

Het spel en bewegingsprogramma ‘Natuursprong’ en het onderwijsprogramma ‘NatuurWijs’ zijn jeugdactiviteiten die al bestaan en die we graag ook in het Oostvaardersplassengebied willen gaan aanbieden. Wij zouden het fantastisch vinden, als alle kinderen in Flevoland de Oostvaardersplassen echt leren kennen.

Help je mee?
Hiervoor zijn mensen en middelen nodig. Een deel wordt door Staatsbosbeheer zelf betaald. Maar voor het resterende deel zoeken we nog partners. Geef jouw financiële steun en investeer in kinderen! Elke euro telt en komt direct ten goede aan dit project.

Wil je meer informatie, of wil je doneren? Kijk dan op Buitenfonds.nl.

Met vriendelijke groet,
Hans Breeveld

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog