www.boswachtersblog.nl/ Oostvaardersplassen

Staatssecretaris Martijn van Dam in het Oostvaardersveld

31 oktober 2016 Staatsbosbeheer in Oostvaardersplassen

Afgelopen donderdag hadden we het genoegen om Staatssecretaris Martijn van Dam door het Oostvaardersveld rond te leiden. In het kader van de nationale verkiezing voor het mooiste natuurgebied van Nederland  (http://mooistenatuurgebied.nl) bracht hij een bezoek aan de Oostvaardersplassen. Als Nationaal Park Nieuw Land doet de Oostvaardersplassen samen met de Markerwadden, het Markermeer en de Lepelaarsplassen mee met deze publieksverkiezing.
Helaas had hij maar 25 minuten de tijd, om vervolgens door te rijden naar een van de andere 12 genomineerde natuurgebieden in Nederland. We hadden hem natuurlijk nog veel meer mooie dingen kunnen en willen laten zien.

Bekendmaking Mooiste natuurgebied van Nederland
Tot 13:00 uur (op 31 oktober) kunt u nog uw stem uitbrengen via de bovenstaande website op uw favoriete natuurgebied. Kijk vooral op maandag 31 oktober even naar de De Wereld Draait Door, 19:00 NPO1. Tijdens deze uitzending worden de drie publieksfavorieten bekend gemaakt. Collega Bertwin Bergman is van de partij en hopelijk mag hij intens vrolijk naar huis terug keren.

Wordt vervolgd.

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog