www.boswachtersblog.nl/ Oostvaardersplassen

Aanleg vangweide voor konikpaarden (3)

2 november 2018 Boswachters in Oostvaardersplassen

We ontvingen vandaag bericht van de rechtbank Midden-Nederland dat we door mogen gaan met de aanleg van de vangweide in de Oostvaardersplassen.

De voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland heeft besloten een vergunning van de gemeente Lelystad aan Staatsbosbeheer niet te schorsen. Deze vergunning was voor het realiseren van een vangweide aan de rand van de Oostvaardersplassen.

De vangweide is van belang voor de uitvoering van het beleid Oostvaardersplassen dat door Provinciale Staten is vastgesteld op 11 juli j.l. Stichting Dierbaar Flevoland had om een voorlopige voorziening verzocht omdat zij het niet eens zijn met het besluit van de gemeente.

Meer informatie:

Heb je vragen of opmerkingen over dit blog, stuur dan een e-mail naar de boswachters. 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog