www.boswachtersblog.nl/ Overijssel

Hmm… bramen

28 juli 2014 boswachters in Overijssel

De tijd van de bramen komt er weer aan. De eerste rijpe bramen heb ik al zien hangen. Leuk om met kinderen, familie, vrienden samen de natuur in te gaan en een emmertje vol te plukken om er jam van te maken. Plukken langs de paden mag, een kleine hoeveelheid voor eigen gebruik.

Vorig jaar waren er enorm veel bramen. Zoveel dat we spraken van een zogenaamd mastjaar. Het viel zo op dat ook de media, RTV Oost, hier een filmpje van heeft gemaakt. Mij werd toen gevraagd of het volgend jaar (2014) weer een mast jaar zou worden. Gaat u op pad en oordeel zelf…

Ine Nijveld

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=EtBUo1UDHoI?rel=0]

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog