www.boswachtersblog.nl/ Overijssel

In-en uitzoomen op locatie

21 november 2014 boswachters in Overijssel

Onze prachtige natuurterreinen lenen zich uitstekend voor een heerlijke wandeling.Of voor flora –en fauna studies. Of voor mooie plaatjes voor fotografen en cineasten.Van videoclub Zoom Out Heino kreeg ik het verzoek om mee te werken aan een video over de Duursche Waarden. In het veld werden op locatie video beelden van de natuur gemaakt.

Het interview met de IJsselboswachter vond plaats in het Infocentrum IJssel Den Nul. Het filmen en interviewen was onderdeel van een studieproject van de videoclub. Want er komt veel kijken bij het maken van een film. De juiste belichting, de invalshoeken, interessante onderwerpen, goede vragen, juiste geluidsachtergrond, weersinvloeden en vast nog veel meer. Het was fijn om samen te werken en de Duursche Waarden en het Infocentrum op deze manier onder de aandacht te brengen.   Als de video helemaal klaar is dan zal hij in het Infocentrum te zien zijn.

Met vriendelijke natuurgroeten,

IJsselboswachter Anja Nijssen
IMAG0177

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog