www.boswachtersblog.nl/ Overijssel

Kom zwerfvuil verzamelen in Duursche Waarden!!!

19 februari 2015 boswachters in Overijssel

Na de hoogwaterperiode blijft veel zwerfvuil uit rivieren op de oevers liggen. Dit geeft niet alleen een lelijk beeld, het is ook nog eens erg slecht voor het milieu. Daarom is het tijd om in actie te komen. Op zaterdag 7 maart gaat Staatsbosbeheer in samenwerking met Mooi Schoon de strijd aan met zwerfvuil aan de oevers van de IJssel in het gebied de Duursche Waarden. Iedereen is welkom!

Naast dat het belangrijk is om de natuur op te schonen is het ook de bedoeling dat het een gezellige ochtend wordt. Daarom sluiten we de ochtend af met broodjes en een kop soep bij Brasserie Op Duur. Meld je nu aan, en kom ook in actie!
http://www.mooi-schoon.nl/actie/opschoonactie-duursche-waarden/
imagesCAYF1P0W

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog