www.boswachtersblog.nl/ Overijssel

Gastblog zorgboerderij ’t Nös

22 april 2015 boswachters in Overijssel

Deze keer een gastblog van zorgboerderij ’t Nös in Holten. Zij zochten een geschikte dagbesteding, wij hebben volop werk …en zo helpen wij elkaar!

De eerste opdracht van Staatsbosbeheer is om de dagcamping op de Holterberg en de Borkeld te onderhouden. De boswachter helpt ons op weg zodat we weten wat er gedaan kan worden. Vanuit de zorgboerderij gaan er één begeleider en ca. 3 deelnemers aan de slag. We zijn op donderdag 9 april met de werkzaamheden gestart.

Werken in de natuur heeft een positieve uitstraling op deelnemers. De deelnemers werken fysiek in de buitenlucht en in een gezonde groene omgeving en zijn in beweging. Tegelijkertijd kan het voor sommige deelnemers een mogelijkheid zijn om arbeidsritme op te doen.

Daarnaast is het werk nuttig. We helpen mee de natuur in Nederland mooi te houden, zodat iedereen ervan kan genieten,

Met vriendelijke groet,
Zorgboerderij het Nös

 

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog