www.boswachtersblog.nl/ Overijssel

Samen de studio induiken

30 april 2015 boswachters in Overijssel

De drie partners van het Infocentrum doken op maandagavond 20 april samen de studio in van Airplay Radio in Wijhe. We waren te gast in het programma Stand van Salland. Een life uitzending waarin gasten afgewisseld met muziek geïnterviewd worden over een scala aan Sallandse onderwerpen.

Ik kreeg als IJsselboswachter in het Infocentrum de vraag voorgelegd om mee te werken aan een uitzending. Maar omdat we het Infocentrum ‘runnen’ met meerdere organisaties nodigde ik ook de vertegenwoordigers van de partners Olster Erfgoed en JP van den Bent uit om ons gezamenlijk te presenteren. Het werd een interessante en ontspannen uitzending. Presentatrice Via Mathijssen speelde met haar vragen goed in op de aangeleverde documentatie en onze aandachtspunten. Allemaal konden we iets vertellen over onze eigen organisatie en aan aandeel in het geheel. Het was fijn om te kunnen vertellen dat het zeer goed gaat met het Infocentrum. Zo goed zelfs dat we van de gelegenheid gebruikt maakten om aandacht te vragen voor het werven van nieuwe vrijwilligers. Vrijwilligers voor het Infocentrum in functies als gastheer/gastvrouw. Of cliënten voor JP van den Bent. Of vrijwilligers met een warm hart voor natuur die graag mee willen doen in onze pool van IJsselnatuurgidsen.

In het Infocentrum bruist het van de activiteiten en ideeën. Fijn dat een uitzending bij Airplay Radio nog meer bekendheid kan geven aan het Infocentrum. Het is immers een centrum waar natuur en cultuur samen stromen en het daardoor bruist van leven. Met elkaar geven we hier vorm aan.

Kijk en luister naar de uitzending via de link:

http://standvansalland.nl/?p=243

Met vriendelijke natuurgroeten,

IJsselboswachter Anja Nijssen
Samen de studio induiken

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog