www.boswachtersblog.nl/ Overijssel

Wie is hét Kind van Moeder Natuur?

11 mei 2015 boswachters in Overijssel

hert%20alleen%20kom%20logeren%20-%20facebook

Staatsbosbeheer is op zoek naar hét Kind van Moeder Natuur! We zoeken naar de nieuwe hoofdrolspeler of -speelster in onze campagne ‘Kom logeren bij de boswachter’.
Campagnebeeld
Het winnende kind mag rijden op de rug van een wild zwijn. Niet écht natuurlijk, maar wel net echt. Vorig jaar sliepen onze kinderen van Moeder Natuur met hertjes, werden ze wakker met de eekhoorn en hopten ze met een haas door het gras. Hét Kind van Moeder Natuur 2015 wordt niet alleen het gezicht van ons nieuwe campagnebeeld, maar mag bovendien samen met zijn of haar familie gratis komen logeren op een van onze prachtige natuurkampeerterreinen. En… maar dat is nog geheim… we hebben ook nog een speciale rol voor hem of haar weggelegd tijdens een bijzondere gelegenheid deze zomer.
 Misschien heb of ken jij wel hét Kind van Moeder Natuur? Meer informatie vind je op www.logerenbijdeboswachter.
reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog