www.boswachtersblog.nl/ Overijssel

Vechtdal Alle Tijd

27 augustus 2015 Boswachter Nico Arkes in Overijssel

imageTijd wat is dat eigenlijk? Tijd de vierde dimensie. Het is ongrijpbaar en gelijktijdig grijpt het ons aan. In een vluchtige wereld waar alles langs ons heen raast en iedereen druk is. Druk veroorzaakt door tijd, of een gebrek hieraan. Tijd is dan ook een begrip waar men maar slecht grip op krijgt. In de natuur is het al helemaal een onbegonnen zaak om de tijd te vangen. Alles heeft hier haar eigen ritme. Dit ritme kent haar eigen tijd. Het zit in de natuur van natuur om de tijd te nemen. Alle tijd, is de slogan van het Vechtdal. Niet dat hier alles traag gaat, maar de mensen nemen hier nog tijd voor elkaar. Aandacht is een schaars goed. Aandacht voor natuur eveneens. In mijn blogs wil ik tijd nemen om natuur onder uw aandacht te brengen. Ik neem u mee in de wereld van de boswachter Vechtdal. Je kunt me ook volgen op http://twitter @Vechtdalranger.

Nico Arkes
Boswachter Staatbosbeheer Vechtdal

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog