www.boswachtersblog.nl/ Overijssel

Veiligheid op hoogte

14 november 2015 Communicatieadviseur Gerard van Breemen in Overijssel

Staatsbosbeheer laat regelmatig de recreatieve voorzieningen in haar terreinen controleren op veiligheidsaspecten. Het betreft dan bijvoorbeeld de speeltoestellen in de speelbossen. Maar ook uitkijktorens worden regelmatig geïnspecteerd door een gecertificeerd bedrijf. De stalen uitkijktoren in de Duursche Waarden heb ik recentelijk aan een gedegen onderzoek laten onderwerpen.

Veiligheidsinspectie door gecertificeerd bedrijf
Veiligheidsinspectie door gecertificeerd bedrijf

Zitten alle verbindingen nog goed vast, is het materiaal nog op orde, is er geen schade? Met een checklist in de hand werden alle onderdelen van de uitkijktoren bekeken. De verslaglegging in het inspectie rapport laat er geen twijfel over bestaan: Er zijn geen bevindingen voor dit object geconstateerd. Daar zijn we erg blij mee. Want veiligheid gaat boven alles. Ook de veiligheid op hoogte.

Kom dus genieten van het prachtige uitzicht over de IJssel en de uiterwaarden.

Met vriendelijke natuurgroeten,

IJsselboswachter Anja Nijssen

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog