www.boswachtersblog.nl/ Overijssel

Rennen voor Bostheater Ommen

22 december 2015 Communicatieadviseur Gerard van Breemen in Overijssel

Het mes sneed zaterdag weer aan meerdere kanten tegelijk bij de RUNFORESTRUN trailrun op de Besthmenerberg in Ommen. Door goede samenwerking van verschillende terreinbeheerders waaronder Staatsbosbeheer was het mogelijk de tweede editie van dit sportieve evenement neer te zetten.

Foto: Rene Schraa
Foto: Rene Schraa

Ruim 400 deelnemers stortten zich op het uitdagende en onverharde hardloopparcours met afstanden van 10, 20 en 42 kilometer. Onder de vlag van Support4Nature kon een deel van het deelnamegeld, € 1012,50 worden geschonken aan de Stichting Bostheater Ommen. Het bostheater ligt in onze boswachterij Ommen en vormde een onderdeel van het parcours. het bedrag wordt gebruikt voor een filmvertoning op zonne-energie.

Voor meer informatie kijk op http://runforestrun.nl en op http://www.bostheaterommen.nl.

Gerard van Breemen                                                                                    Communicatie

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog