www.boswachtersblog.nl/ Overijssel

Infocentrum mensen wensen…..

22 januari 2016 Communicatieadviseur Gerard van Breemen in Overijssel

Een gelukkig nieuwjaar, de beste wensen, veel plezier, alle goeds gewenst!

Tientallen vrijwilligers van het Infocentrum IJssel Den Nul wensten elkaar vorige week vrijdag het beste toe tijdens de Nieuwjaarsreceptie Infocentrum. Iedereen werd hartelijk ontvangen met een glas ‘champagne’, wensen en omhelzingen. De gezellige sfeer was tekenend voor de fijne sfeer die er heerst tussen alle betrokkenen van het Infocentrum. De mensen van Op Duur voorzagen iedereen van consumpties, borrelhapjes en ook van heerlijke gehaktballetjes van Louis. Mies en ik bedankten namens het Olster Erfgoed en Staatsbosbeheer, alle vrijwilligers voor hun inzet.  In 2015 bezochten ruim 31.000 getelde bezoekers het Infocentrum.  Een geweldig mooi resultaat.

Foto: impressie nieuwjaarsbijeenkomst 2016
Foto: impressie nieuwjaarsbijeenkomst 2016

De vele positieve reacties die we ontvangen zijn een pluim op de hoed van onze vrijwilligers. Samen staan zij 7 dagen per week het hele jaar rond klaar om iedere bezoeker gastvrij welkom te heten. De vrijwilligers zorgen voor de bemensing van de infobalie, voor de exposities, de nieuwsbrieven, de touchtable, de binnenexcursies, de knutselhoek, de kinderactiviteiten, de leeshoek, de marktkraam, het winkeltje, de verzorging van het buitenterrein en nog veel meer klussen. En de IJsselnatuurgidsen leidden het afgelopen jaar weer honderden bezoekers rond in de Duursche Waarden.

Het Infocentrum bruist zoals de champagne bruiste in de glazen. Tintelend en sprankelend. Met nieuwe ideeën en nieuwe mogelijkheden voor dit nieuwe jaar. Fijn om hier een onderdeeltje van te mogen zijn.

Met vriendelijke natuurgroeten,

IJsselboswachter Anja Nijssen

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog