www.boswachtersblog.nl/ Overijssel

Inschrijving Staphorsttrail gestart

2 februari 2016 Communicatieadviseur Gerard van Breemen in Overijssel

De totstandkoming van de trail                                                                                   Op zaterdag 5 maart is het dan zo ver, de Staphorsttrail zal plaatsvinden. Deze uitdagende trailrun is mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen Run2Day Zwolle en Staatsbosbeheer. U vraagt zich misschien af wie of wat Run2Day is. Run2Day is een hardloopspeciaalzaak waar je niet alleen goede hardloopschoenen, kleding en accessoires kunt kopen, maar ook organiseren ze leuke evenementen om hard te lopen. Een ideale partner dus om een mooie trailrun mee te organiseren. Na de eerste trailrun in november in de Olde Maten is het Staphorsterbos nu het decor van de tweede trailrun.

Trailrun StaphorstDe route                                                                                                                         Op 21 januari zijn Boswachter Denny Kroeze en ik begonnen om samen met Eddie en Adri van Run2Day Zwolle een mooi traject neer te zetten. We hebben geprobeerd om de route door zoveel mogelijke verschillende terreinen te laten lopen. Door zowel naald- en loofbossen en over heidegebied. De 5 kilometer lange route zal beginnen op de parkeerplaats van de Zwarte Dennen. Deelnemers die niet genoeg uitdaging vinden in de 5 kilometer, kunnen ervoor kiezen om de trial twee of drie keer te trotseren. De trailrun is daardoor geschikt voor een beginnende loper, maar ook zeker voor ervaren lopers.

Inschrijving                                                                                                                   Het inschrijfgeld zal gebruikt worden voor het onderhoud van de recreatieve voorzieningen in de boswachterij. Dus bent u geïnteresseerd? Dan kunt u zich hier inschrijven tot en met 28 februari. Inmiddels is de inschrijving al boven de 50 personen, maar er kan nog veel meer bij! De starttijden van alle afstanden is om 10.30 uur op de parkeerplaats van de Zwarte Dennen aan de Vijverweg in Punthorst.

Remko Bovenhuis

Stagiair Staatsbosbeheer Vechtdal

 

reageren

geef een reactie

  • Ashwin kumar
    15 januari 2019 om 10:10

    I am enjoying learning through this valuable homepage and manage to change my setting for command prompt windows command prompt commands this tutorial going to teach you more advantages of this function.

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog