www.boswachtersblog.nl/ Overijssel

Nieuw, nieuw, nieuw !!!

15 april 2016 Communicatieadviseur Gerard van Breemen in Overijssel

Met trots kunnen we vandaag de gloednieuwe folder over de Duursche Waarden presenteren. Al lang was het onze wens om een mooie folder te maken over deze parel van de IJssel. Realisatie duurde zo lang omdat er de afgelopen jaren vele veranderingen in het landschap en in andere ontwikkelingen zijn geweest. Maar nu is het dan toch zo ver.

nieuw 20160406_115019_staand_klein2

De nieuwe folder is in de vorm van een Z-card gemaakt. Een iets groter dan A3 formaat papier is door ingenieus vouwen teruggebracht tot een handzaam briefkaart formaat. Uitgevouwen is er daardoor ruimte voor mooie sfeer foto’s afgewisseld met teksten over de Duursche Waarden en het Infocentrum IJssel Den Nul. Een actuele kaart met daarop de Staatsbosbeheer wandelroutes en recreatieve voorzieningen maken de folder compleet en up to date. De nieuwe geul op Fortmond is natuurlijk ingetekend. Deze luxe uitgevoerde folder is aan de balie in het Infocentrum te verkrijgen voor slechts € 1,- .

Ook presenteren we in deze folder ons nieuwe Staatsbosbeheer IJsselvallei team. Handig om alle namen, emailadressen en telefoonnummers bij de hand te hebben. Zo kunt u de juiste persoon makkelijk bereiken.

Wees welkom in de Duursche Waarden en het Infocentrum en ontdek wat beide te bieden hebben.

Met vriendelijke natuurgroeten,                                                                  IJsselboswachter Anja Nijssen

reageren

geef een reactie

  • Roelof Heringa
    15 april 2016 om 10:40

    Fijn dat er nu weer een nieuwe brochure ligt! Altijd een hele klus, veel overleg en nadenken… Ben benieuwd hoe het geworden is.

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog