www.boswachtersblog.nl/ Overijssel

In het zonnetje gezet

17 augustus 2016 Boswachter Anja Nijssen in Overijssel

Deze week mochten we in het Infocentrum IJssel Den Nul de 125.000 bezoeker verwelkomen. De eer viel te beurt aan de heer Aart Groenewold uit Diepenveen. Hij werd feestelijk ontvangen door de gastheer en gastvrouw van het Infocentrum, mijzelf als vertegenwoordigster van Staatsbosbeheer en de voorzitster van het Olster Erfgoed. De blij verraste heer Groenewold ontving namens alle participanten van het Infocentrum een mooi boeket bloemen en een passend boek over de IJssel. De foto is van Bertus Mensink.

Het grappige was dat de heer Groenewold geen toevallige vakantiegast was, maar vaker het Infocentrum bezoekt. Deze locatie is immers ook een perfectie plek om een overlegje te combineren met een lekker kopje koffie in het restaurant of op het terras aan het water. Of om een zomerse duik te nemen in het natuurbad de Lange Kolk. Of om de wisselende tentoonstelling te bekijken. Of om een leuk cadeautje te kopen in het winkeltje.

Honderdvijfentwintig duizend bezoekers ontdekten de vele mogelijkheden op deze locatie al. Mogen we u binnenkort ook begroeten?

Met vriendelijke natuurgroeten,

IJsselboswachter Anja Nijssen

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog