www.boswachtersblog.nl/ Overijssel

Infocentrum IJssel Den Nul in kerstsfeer

13 december 2016 Boswachter Anja Nijssen in Overijssel
kerstboom

Foto: Anja Nijssen

Weer is er een jaar voorbij gevlógen. Een jaar waarin er op het wereldtoneel en dichtbij huis veel gebeurde. En een jaar waarin er ook in het Infocentrum vele activiteiten ontplooid werden.

Vele duizenden bezoekers mochten we ook dit jaar weer ontvangen. Voor een rondleiding, voor een training, gewoon een bezoekje of voor een kop koffie. Of meedoen met de vele activiteiten die georganiseerd werden. Van het behalen van een heus heksendiploma tot en met op excursie gaan met onze IJsselnatuurgidsen in de prachtige Duursche Waarden.

Zomer

Tijdens de warme zomerdagen genoten ook velen van het natuurbad de Lange Kolk bij het Infocentrum. Heerlijk zwemmen in natuurwater en spelen op het verlengde strand. Of lekker luieren op de ligweide. Of daar mijmeren onder de met de kinderen van basisschool de Holsthoek tijdens Boomfeestdag 2016 aangeplante boom.

Jubileum

In april 2017 gaan we het 5 jarig jubileum van het Infocentrum vieren. We zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor een gezellige dag.
De expositiewerkgroep versierde wederom het Infocentrum in kerstsferen. Kom in de kerstvakantie binnen en buiten genieten.

Graag wil ik de lezer hele fijne kerstdagen en een gelukkig 2017 wensen.

Met vriendelijke natuurgroeten,
IJsselboswachter Anja Nijssen

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog