www.boswachtersblog.nl/ Overijssel

Staatsbosbeheer Overijssel ontvangt Lean & Green Award

12 december 2017 boswachters in Overijssel

Boswachter Arie Peters neemt de award in ontvangst.

Donderdag 7 december nam boswachter Arie Peters namens Staatsbosbeheer Overijssel tijdens het Factor 6 congres van de logistieke sectorde Lean & Green Personal Mobility Award in ontvangst. Het wagenpark van de provinciale eenheid Overijssel voldoet aan de duurzaamheidsambitie van een minimale CO2-reductie van 20% in een periode van maximaal vijf jaar.

We zijn als Staatsbosbeheer steeds op zoek naar duurzame alternatieven, ook voor ons vervoer. In het afgelopen jaar hebben we gewerkt aan een goedgekeurd plan van aanpak om te komen tot een efficiëntere wijze van onze mobiliteit en de operationele bedrijfswerkzaamheden. Dit moet leiden tot een kleinere ‘voetafdruk’, een besparing in kosten (onder andere brandstofkosten) en efficiëntere tijdsbesteding van de boswachters.

Arie Peters, boswachter beheer van het team Salland-Twente, nam de groene award, in de vorm van een glazen wereldbol, in ontvangst: “Geweldig! Wij moeten ons, zeker als groene organisatie, committeren aan de duurzaamheidsambitie, daarom is het is een mooie opsteker waar we zeker trots op zijn.”

Naast Staatsbosbeheer Overijssel mochten ook BSH Huishoudapparaten B.V., Waterschap De Dommel en XBEE Benelux de Lean & Green Personal Mobility Award in ontvangst nemen.

 

reageren

geef een reactie

  • Paul Milo
    14 december 2017 om 20:16
i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog